Η Σαμάνθα Φοξ παντρεύτηκε την αγαπημένη της!

Την εκλεκτή της καρδιάς της παντρεύτηκε η Αγγλίδα τραγουδίστρια, Σαμάνθα Φοξ, σε ρομαντική τελετή στο Έσεξ της Αγγλίας, με την οποία είχε αρραβωνιαστεί το 2020 αλλά ο γάμος τους είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού.

Η 56χρονη τραγουδίστρια παντρεύτηκε την κατά 6 χρόνια νεότερή της, Λίντα Όλσεν, το περασμένο Σάββατο (18.6.2022) με τη βροχή να μην τους πτοεί να τελέσουν τον γάμο τους. Η pop star των 80s φόρεσε ένα στράπλες νυφικό με αστραφτερές λεπτομέρειες και πέπλο, το οποίο συνόδευσε με ασημένια ψηλοτάκουνα παπούτσια ενώ η αγαπημένη της φόρεσε νυφικό με μακρύ πέπλο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφτασε στον γάμο μέσα σε ένα λευκό ταξί, το οποίο είχε διακοσμηθεί με ροζ κορδέλες και η πινακίδα κυκλοφορίας έγραφε «η Σαμ και η Λίντα παντρεύονται, στις 18 Ιουνίου 2022». Οι δυο τους γνωρίζονται και είναι ζευγάρι από το 2016.

Η Σαμάνθα Φοξ είχε αποκαλύψει τη σεξουαλικότητά της το 2003, όταν είχε επιβεβαιώσει τότε τη σχέση της με τη Μίρα Στράτον. Η Στράτον έφυγε από τη ζωή το 2015 και ένα χρόνο μετά γνώρισε τη Λίντα Όλσεν.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours