«Πρωταθλητής»: «Αν ήμουν Μαρινάκης θα τα παρατούσα για το Νότιγχαμ που με αγαπούν»!

Η κριτική που ασκεί ο κόσμος του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με την άνοδο της Νότιγχαμ έχει φέρει… γκρίνια και το άρθρο από τον «Κύριο Πρόεδρο» σίγουρα θα συζητηθεί.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει εδώ και 3 μήνες το πρωτάθλημα, ωστόσο το γεγονός ότι οι μεταγραφές έχουν παγώσει, σε συνδυασμό με την επικείμενη αποχώρηση Φορτούνη και την άνοδο της Νότιγχαμ έχει προκαλέσει μια αμφισβήτηση από τον κόσμο, δεδομένου ότι τα εγχώρια media δεν αγγίζουν σε καμία των περιπτώσεων τέτοιου είδους ζητήματα. 

Ο «Κύριος Πρόεδρος» σε σημερινό του άρθρο, στο οποίο τονίζει ότι αποτελεί προσωπικές του θέσεις, τολμά να καταθέσει μια ρηξικέλευθη γνώμη για το τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Μαρινάκη και… δεν εισέπραττε την αγάπη που πλέον απλόχερα δέχεται στο Νότιγχαμ.

«Απορώ πως αντέχει ο κ.Μαρινάκης να υπομένει κάθε ειρωνεία, κάθε σχόλιο κακόβουλο, κάθε ύβρη, κάθε κριτική ανόητη για τα πάντα! ΠΙΚΡΑ χωρίς τέλος. Ο Πρωταθλητής αποκάλυψε όπως κάθε φορά την αλήθεια, για τον Φορτούνη, πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του κ. Μαρτίνς.

«Προπονητές» και «ειδικοί» άρχισαν με ΧΥΔΑΙΟ τρόπο, μουρμούρες, ύβρεις, σχόλια για «σημαίες» και πολλά άλλα, που αγγίζουν τα όρια της αχαριστίας, να φέρνουν σε δύσκολη θέση τον ΠΡΟΕΔΡΟ που δίνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τον Ολυμπιακό», αναφέρεται αρχικά στο κείμενο, που συνεχίζει ως εξής:

«Με αυτό το κλίμα που δημιουργείται από διάφορους, που δεν θα έπρεπε να έχουν λόγο, ο άνθρωπος που μετράει 10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ και έχει ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό και έχει δώσει ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ κόντρα σε θηρία, είστε κοντά να τον ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ! Και αν δεν μπορείτε να εκτιμήσετε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ, τότε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι θετικό.

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ θα είχα αποχαιρετήσει, αφού δεν κράτησα τον Φορτούνη, δεν πήρα γρήγορα δεξί μπακ και επειδή το χορτάρι στη γωνιά προς την ΘΥΡΑ 7 έχει κιτρινίσει λίγο. Πήρε επίσης μόνο με 20 βαθμούς το πρωτάθλημα, και αυτό είναι ασυγχώρητο».

Προχωρώντας στο ίδιο mood, το άρθρο σημειώνει: 

«Ειλικρινά, αφού τις μεγάλες ομάδες δεν τις κάνουν οι ΤΡΕΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ πρόεδροι, με πολύ σεβασμό και θα σας έλεγα αντίο και σας ευχαριστώ, και θα πήγαινα εκεί που με αγαπούν ΤΡΕΛΑ!!!

Εκεί που είναι σε μικρότερη κατηγορία, που ανέβηκαν κατηγορία και γέμισαν το Γουέμπλει και 40.000 λαού μία μικρής πόλης, του Νότιγχαμ, ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μιλτιάδη και όλη την ομάδα που τους οδήγησε στα ΟΥΡΑΝΙΑ!!! Αυτό λέγεται ΛΕΒΕΝΤΙΑ!!! Εκεί θα πήγαινα εγώ και θα άφηνα τον Ολυμπιακό στα χέρια του Σαλιαρέλη και όποιου άλλου εκδήλωνε ενδιαφέρον».

Λίγο μετά, ο «Κύριος Πρόεδρος» αναφέρει: 

«Ίσως δεν γνωρίζετε πως υπάρχουν δύο Μαρινάκηδες, ο ένας με την ΣΚΛΗΡΗ εικόνα και εκείνος με την ψυχή παιδιού, που ΣΤΗΡΙΖΕΙ τους φίλους του και ΒΟΗΘΑΕΙ εκείνους που έχουν ανάγκη. Όσο υπάρχει ο πρώτος, ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ, είναι επιχειρηματίας, ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ολυμπιακός, ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ αντιδράσεις και ΘΕΛΗΣΗ!

Υπάρχει και ένας δεύτερος Μαρινάκης, με μεγάλες ευαισθησίες, ένας μοναχικός καπετάνιος στις δικές του θάλασσες, με κλίση καλλιτεχνική, με μία μεγάλη καρδιά για όλους. 

Εύχομαι και ελπίζω να μην πληγώσετε αυτόν τον Μαρινάκη, γιατί κάποιοι άλλοι ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ, πολύ περισσότερο και ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ».

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours