Απαγωγή Κυπαρίσση: «Ήταν χτυπημένος, οι δράστες ήταν αδίστακτοι, κοιμόταν στο χώμα»

Ο πατέρας του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση μίλησε στο Newsbomb λίγη ώρα μετά την απελευθέρωση του γιου του μετά από δύο μήνες απαγωγής

Για την πρώτη εικόνα και τα πρώτα λόγια που μοιράστηκε μαζί του ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης ο πατέρας του λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση του γιού του ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 29 Δεκεμβρίου.

«Τον γιο μου τον είδα το πρωί καθώς μόλις τον άφησαν ελεύθερο το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να έρθει σε εμάς και να τον αγκαλιάσουμε. Τον είδα ότι ήταν χτυπημένος στη μύτη και τον είχαν ξυρίσει. Το σίγουρο είναι ότι τον κρατούσαν άτομα πολύ βίαια και αδίστακτα» είπε αρχικά ο πατέρας του επιχειρηματία.

«Μου είπε ότι για 4 ημέρες τον είχαν να κοιμάται στο χώμα και κατάλαβα ότι τον είχαν ξυρίσει στο κεφάλι και στο σώμα» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι «οι δράστες ήταν 5-6 άτομα και μιλούσαν καλά Ελληνικά».

«Εγώ όλο αυτό το διάστημα πέρασα έναν εφιάλτη, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, φοβόμουν για το παιδί μου, σήμερα είναι μια ημέρα μεγάλης χαράς για όλη την οικογένεια, ελπίζουμε οι δράστες να βρεθούν και να τιμωρηθούν κατηγορηματικά» κατέληξε ο πατέρας του Γιώργου Κυπαρίσση ο οποίος παραμένει στη ΓΑΔΑ όπου καταθέτει.

Ο πατέρας του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση

Πού ψάχνει τους απαγωγείς η ΕΛ.ΑΣ.

Ο Κυπαρίσσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι ψύχραιμος και απαντά στις ερωτήσεις των αστυνομικών. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι «ο βασικός στόχος ήταν να βρεθεί ζωντανός ο επιχειρηματίας και επετεύχθη. Από εδώ και πέρα θα γίνουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι έδιναν αποδείξεις όλο το προηγούμενο διάστημα ότι ο Κυπαρίσσης είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του».

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν υπό άκρα μυστικότητα το κρησφύγετο των απαγωγέων. Το χώρο δηλαδή όπου κρατούσαν επί δύο μήνες τον επιχειρηματία. Έρευνες γίνονται στη δυτική Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς δεν επέτρεψαν στον επιχειρηματία ούτε στιγμή να δει τα πρόσωπά τους, ενώ η απελευθέρωσή του έγινε με τρόπο «επαγγελματικό» για να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται πλέον έρευνα για τον εντοπισμό των απαγωγέων. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο επιχειρηματίας κρατούνταν είτε στην Αττική είτε σε κάποιον όμορο νομό. Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι να κρατούνταν σε κάποια αραιοκατοικημένη περιοχή, ενδεχομένως ακόμα και στη δυτική Αττική.

Πηγή

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours