Γιωργο Γκιωνη `Δεν είσαι ο Μπέης αυτού του τόπου!`

1 min read

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Γ. ΓΚΙΩΝΗ

Στο τελευταίο Δημ. Συμβούλιο θέλοντας να ξεγλιστρισει από τις ευθύνες του και την ανικανότητα του να λύσει καίρια προβλήματα, καταφερθηκε με τρόπο κ λόγο απαξιωτικο απέναντί μου. Δεν περίμενα και δεν περιμένω κάτι καλύτερο από τον συγκεκριμένο Δήμαρχο. Έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ποιος είναι και τι φρασεολογία χρησιμοποιεί νομίζοντας ότι έτσι θα απαξιώσει τον άλλον.

Επειδή κ. Γκιωνη δεν μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω στο ΔΣ και μάλιστα μπροστά σου, να πω μόνο δύο λόγια σαν απάντηση στα λεγόμενα σου.

Όχι δεν είμαι συγκοινωνιολογος και δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι. Εσύ νομίζεις ότι είσαι πετυχημένος Δήμαρχος και δεν έχεις βάλει μια πέτρα στο χωριό μου. Εγώ δεν κατέθεσα καμία μελέτη, όπως ισχυριστηκες ψευδως στο ΔΣ. Εγώ μαζί με την Μαρία Πρωτοπαππά μια πρόταση κατέθεσα για να λυθεί το πρόβλημα, σαν πολίτης που πονάει τον τόπο του. Όσο εσύ διαλογιζοσουν και έδινες συνεντεύξεις λέγοντας ότι αυτά που προτείνουμε δε γίνονται, μίλαγα με τον υπουργό κ. Ταχιαο, τον Περιφερειαρχη κ. Πτωχο, τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ. Να ξέρεις ότι δεν έχεις την αποκλειστικοτητα. Έχω κ εγώ τις γνωριμίες μου. Δεν είσαι ο Μπέης αυτού του τόπου.

Γιατί θα πρέπει να ξέρεις ότι στα περισσότερα πράγματα στη ζωή μετράει η ποιότητα όχι η ποσότητα και η ταχύτητα .Τι κι αν εσύ ήσουν όλο το βράδυ εκεί? Τι έκανες? ΤΊ-ΠΟ-ΤΑ. Την άλλη μέρα έβγαινες κ έλεγες (όπως οι αντιδημαρχοι του τόπου και κάποιοι άλλοι), ότι δεν υπογράφει ο υπουργός, ότι χρειάζεται μελέτη και άλλα τέτοια. Ε λοιπόν διαψεύστηκες και έτρεξες μετά να υιοθετήσεις την προτάση, με κάτι αστείες δικαιολογίες και το τόσο βαρύγδουπο οσο γελοίο επιχείρημα ότι η πρόταση εκλάπη. Όχι δεν εκλάπη η πρόταση. Η απλή λογική εκλάπη από τη μεριά σου και το αυτονόητο.

Μιαν άλλη φορά, που δεν το βλέπω, ίσως καταφέρεις να κάνεις κάτι για το χωριό μου!!!!

About Author

You May Also Like

More From Author