George Michael: Freedom Uncut : Έρχεται 22 Ιουνίου στα Village Cinemas

Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ που ετοίμαζε ο George Michael λίγο πριν το θάνατο του, για να αποκαλύψει πτυχές της ζωής του και τη δημιουργία ενός κορυφαίου album των 90s. Ήταν μία περίοδος στη ζωή του καλλιτέχνη, που άλλαξε όλο το σκεπτικό και τη μετέπειτα πορεία του στη μουσική. Μην ξεχνάμε ότι το “Freedom ’90” ανήκει στις κορυφαίες επιτυχίες του ίδιου, συγκαταλέγεται στα καλύτερα των 90s, ενώ το video είναι state of art από την εποχή που τα supermodels ήταν superstars.

Το µουσικό ντοκιµαντέρ “George Michael: Freedom Uncut” εστιάζει σε µία ιδιαίτερα ανατρεπτική περίοδο της ζωής και της καριέρας του βραβευµένου µε Grammy George Michael.  H  δηµιουργία  του  best-selling  album  “Listen  Without  Prejudice  Vol.  1”,  η δικαστική  διαµάχη  µε  την  δισκογραφική  του  εταιρία,  η  απώλεια  του  αγαπηµένου  του Anselmo  Feleppa,  όλα  τα  γεγονότα  δηλαδή  που  λειτούργησαν  ως  καταλύτης  τόσο επαγγελµατικά όσο και προσωπικά για τον ίδιο και για το σύνολο της µουσικής.

Το ντοκιµαντέρ περιλαµβάνει υλικό αρχείου, που για πρώτη φορά βλέπουµε, αλλά και προσωπικά  οικογενειακά  video  δίνοντάς  µας  την  δυνατότητα  να  ζήσουµε  έντονα  την δραµατική αυτή περίοδο της ζωής ενός από τους πλέον επιδραστικούς καλλιτέχνες στην ιστορία  της  µουσικής.  Με  αφήγηση  από  τον  ίδιο  τον  George  Michael,  το  ντοκιµαντέρ αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία του καλλιτεχνική πρόταση.

Περιέχει συνεντεύξεις από τους φίλους του και εξίσου σηµαντικούς καλλιτέχνες Stevie Wonder, Elton John, Ricky Gervais, Nile Rodgers, Mark Ronson, Tracey Emin, Liam Gallagher, Mary J. Blige, Jean Paul Gaultier, James Corden και Tony Bennett καθώς και από τα πέντε original supermodels της εποχής Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford,  Tatjana  Patitz  και  Linda  Evangelista  που  πρωταγωνιστούσαν  στο  κλασικό µουσικό video για το single “Freedom ’90” το οποίο είχε σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για βραβείο Oscar David Fincher.

Ένα σηµαντικό κεφάλαιο της µουσικής ιστορίας έρχεται στα Village Cinemas, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 22 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.villagecinemas.gr/.

πηγη

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours