Αντωνία Καούρη: Η Ελληνίδα που θα ανοίξει τις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

1 min read

Η Αντωνία Καούρη μαζί με την Αγγλίδα τραγουδοποιό, Maisie Peters, που συνοδεύει το συγκρότημα στην περιοδεία του και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έχουν αναλάβει το opening act στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, που ξεκινά απόψε στις 21:00

Η Αντωνία Καούρη, λίγες ώρες πριν εμφανιστεί στην συναυλία των Coldplay στην Αθήνα, μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και στην παρέα της για τη μεγάλη αυτή στιγμή στην καριέρα της. Ήδη, εκατοντάδες άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο ΟΑΚΑ από το πρωί για να πιάσουν τις θέσεις τους για την πολυαναμενόμενη συναυλία των Coldplay. 

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο θα ανοίξω τη συναυλία των Coldplay», είπε αρχικά η Αντωνία Καούρη. Η αποψινή της εμφάνιση θα διαρκέσει 30 λεπτά και θα παρουσιάσει τρία δικά της κομμάτια.

Η ίδια μίλησε και για το γεγονός ότι βρέθηκε μια ανάσα από το να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. «Είχαμε ένα κομμάτι στα χέρια μας που δεν μας ταίριαζε και θέλαμε να το αλλάξουμε παραγωγικά και δεν μας επέτρεπε ο χρόνος. Έτσι αποφασίσαμε να το αφήσουμε και να μην πάμε με ένα κομμάτι που δεν μας αρέσει».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν υπάρχει η πιθανότητα στα επόμενα χρόνια να δοκιμαστεί στη σκηνή της Eurovision, εκείνη απάντησε: «Θα το έκανα, όπως ακριβώς το έκανε η Μαρίνα. Σέβομαι απόλυτα την Μαρίνα και αυτό που έκανε».

About Author

You May Also Like

More From Author