Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή περιοδεία της 

1 min read

Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή περιοδεία της, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Την ίδια στιγμή, εντείνονται οι φήμες για σύννεφα στο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ. “Η Τζένιφερ παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά της, την οικογένεια και τους στενούς της φίλους”, ανέφεραν σε δήλωσή τους καλά πληροφορημένες πηγές στο Associated Press.

Η περιοδεία επρόκειτο να είναι η πρώτη της μετά από πέντε χρόνια, για να υποστηρίξει το πρώτο της σόλο άλμπουμ μετά από μια δεκαετία “This Is Me… Now”.

Η περιοδεία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου στο Ορλάντο της Φλόριντα και να ολοκληρωθεί στο Χιούστον στις 31 Αυγούστου. Το Live Nation μοιράστηκε ότι οι συμμετέχοντες που αγόρασαν εισιτήρια μέσω του Ticketmaster θα επιστραφούν αυτόματα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή περιοδεία της - Νέες φήμες για χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ

Η Λόπεζ τόνισε στους θαυμαστές της: “Είμαι εντελώς στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα. Να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο”. Και συνέχισε: “Υπόσχομαι ότι θα το φτιάξω και θα είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά…”.

Η Λόπεζ είπε στο AP ότι το νέο άλμπουμ ήταν ένα “θαύμα” και “μια δεύτερη ευκαιρία”.

Μετά από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ οδεύουν προς χωρισμό, καθώς “απλά δεν μπορούσαν να το κάνουν να δουλέψει”, αποκάλυψε μια πηγή στο περιοδικό In Touch.

Μια πηγή ανέφερε στην DailyMail πως η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν λυπημένη που εγκατέλειψε την περιοδεία, αλλά έπρεπε να είναι σπίτι αυτή τη στιγμή.

“Παίρνει χρόνο για να είναι με την οικογένεια και τους στενούς της φίλους” σημείωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της, υπογραμμίζοντας πως έκανε συχνά πρόβες για την περιοδεία, αλλά ένιωθε ότι ήταν ώρα για ένα διάλειμμα.

“Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση που πήρε η Τζένιφερ Λόπεζ αυτή την εβδομάδα και λυπάται για τους θαυμαστές της” επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Αυτή η απόφαση δεν ελήφθη σχετικά με τις πωλήσεις εισιτηρίων, καθώς η περιοδεία πήγαινε πραγματικά καλά στις περισσότερες βασικές πόλεις και υπήρξε μια καλή άνοδος. Υπήρχαν ωστόσο φήμες πως η περιοδεία δεν πήγαινε καλά σε πωλήσεις.

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που έσπευσαν να αντιδράσουν στην είδηση, επισημαίνοντας πως η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε την απόφαση να σώσει τον γάμο της.

About Author

You May Also Like

More From Author