Fast & Furious 10: Ο Βιν Ντίζελ αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο της ταινίας

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Fast & Furious 10 και η παραγωγή… πατάει το γκάζι στο τέρμα, καθώς αποκαλύφθηκε την Μεγάλη Τετάρτη (20.4.2022) και ο τίτλος της ταινίας, από τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του franchise, τον Βιν Ντίζελ.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Βιν Ντίζελ αποκάλυψε πως ο τίτλος της 10ης ταινίας Fast & Furious είναι «Fast X», με τη λέξη fast να είναι γραμμένη στη γνωστή γραμματοσειρά των ταινιών ενώ από πίσω της υπάρχει ένα τεράστιο Χ, το οποίο παραπέμπει σε φώτα αυτοκινήτων ενώ παράλληλα αποτελεί και τον αριθμό 10 στα λατινικά.

Το «Fast X» θα είναι η προτελευταία ταινία στη «Fast Saga» και θα γυριστεί διαδοχικά με την 11η ταινία, η οποία θα ολοκληρώσει τις περιπέτειες της συμμορίας του Ντομινίκ Τορέτο (του χαρακτήρα που υποδύεται ο Βιν Ντίζελ) ή όπως τη χαρακτηρίζει ο ίδιος, της οικογένειας του Ντομ.

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για την πλοκή της 10ης ταινίας, όμως ήδη γνωρίζουμε ότι το καστ υποδέχθηκε δύο νέα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, τον Τζέισον Μομόα και τη Μπρι Λάρσον. Ένα από τα νέα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν σε ταινία Fast & Furious θα είναι η Ντανιέλα Μελχιόρ.

Ωστόσο, ηχηρές θα είναι και οι απουσίες από το καστ που έκανε γνωστές τις ταινίες. Ο Ντουέιν Τζόνσον έχει εκφράσει επανειλημμένα πως δεν θα συμμετάσχει σε καμία από τις δύο τελευταίες ταινίες, παρά τη δημόσια έκκληση του Βιν Ντίζελ, ο οποίος προσπάθησε να δώσει τέλος στην κόντρα που είχαν.

Η ταινία «Fast X» κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023 και ένα χρόνο μετά θα κάνει πρεμιέρα η 11η ταινία Fast & Furious.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *