Morbius: Η αφίσα που «κόβει» την ανάσα

Η εταιρία που έχει αναλάβει το μάρκετινγκ της ταινίας ακολούθησε έναν πρωτότυπο τρόπο προώθησης του φιλμ, με το δημοφιλές βαμπίρ να σκίζει την αφίσα και να παρατηρεί τους περαστικούς – Δείτε το βίντεο

Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «Morbius», είναι προ των πυλών και η προώθηση της ταινίας από τη  Sony Pictures, έχει γίνει ήδη viral.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, το φιλμ με πρωταγωνιστή τον Τζάρεντ Λέτο, έχει αφισοκολληθεί στις περισσότερες χώρες, που θα προβληθεί, ενώ έχει γίνει και φίλτρο στα social media, που μετατρέπει το πρόσωπο του χρήστη σε Morbius.

Ωστόσο, η προωθητική αφίσα στο Μιλάνο της Ιταλίας, είναι η ενέργεια που ξεχώρισε και κατέκλυσε το διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, έχει στηθεί μια γιγάντια αφίσα, μέσα από την οποία ξαφνικά πετάγεται το δημοφιλές βαμπίρ της Marvel και κοιτάζει τους περαστικούς.

morbius11


Η εν λόγω προσπάθεια της εταιρίας μάρκετινγκ, έχει τρομάξει πολλούς, πυροδοτόντας παράλληλα της ίντριγκα γύρω απο την ταινία, η οποία ολα δείχνουν, πως θα κερδίσει μια πολύ καλή θέση στο box office.

Συμφωνα με ξένα δημοσιεύματα μάλιστα, η Sony Pictures επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις σε διαφορετικές πόλεις, παρόμοιες με αυτή στο Μιλάνο.

Η πλοκή της ταινίας αφορά έναν από τους πιο διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, με τον Τζάρεντ Λέτο να ενσαρκώνει τον Michael Morbius. Ο Δρ. Morbius προσπαθεί να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια στο αίμα, που απειλεί τη ζωή του και παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό, ή θα κυριαρχήσει το σκοτάδι;

Στην Ελλάδα, η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της, στις 31 Μαρτίου 2022.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours