Prepare yourselves: Φουρέιρα και Chanel ετοιμάζουν ντουέτο που θα βάλει φωτιά

Από τη φετινή Eurovision δεν έχουμε να κρατήσουμε πολλά, μιας και όλα κύλησαν ήρεμα και χωρίς εκπλήξεις. Εκτός από την έντονη συγκίνηση για την Ουκρανία και τη νίκη της, αυτή σίγουρα που θα μας μείνει αξέχαστη είναι η Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία και την οδήγησε στην τρίτη θέση.

Η Chanel με το τραγούδι SloMo, το οποίο είναι το πρώτο της μιας και είναι χορεύτρια και όχι τραγουδίστρια, έβαλε φωτιά στο Τορίνο. Από την αρχή μέχρι το τέλος, η εμφάνισή της ήταν άψογη, πράγμα που δικαίως έφερε πολλά 12αρια, εκ των οποίων το ένα ήταν και το δικό μας σε ψήφους του κοινού.

Δεν γνωρίζουμε τι θα γινόταν αν η Ουκρανία δεν έπαιρνε την πρώτη θέση, αλλά το σίγουρο είναι πως μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο θα γινόταν μεγάλο ντέρμπι. Η Chanel από την αρχή είχε χαρακτηριστεί ως η Ελένη Φουρέιρα της Ελλάδας, ενώ και το SloMo και το Fuego είχαν ανεβάσει το κοινό.

Γι’αυτό τι καλύτερο από μία συνεργασία με τις δύο γυναίκες; Αυτή την σκέψη έκαναν στα Mad Awards και σύμφωνα με πληροφορίες του Happy Day, πρόκειται να γίνει ένα σούπερ ντουέτο. Ελένη Φουρέιρα και Chanel έχουν αναπτύξει μάλιστα καλή σχέση, οπότε μένει να δούμε πόση χημεία θα έχουν.

Η Chanel γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας. Σε ηλικία 3 ετών μετακόμισε στην Olesa de Montserrat στην Καταλονία. Παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού, υποκριτικής και μπαλέτου, ενώ έχει συνεργαστεί με τη Shakira, τη Glòria Gella και πολλά ακόμη μεγάλα ονόματα.

Όσο για το τραγούδι SloMo, η ολλανδική εφημερίδα BD, αποκάλυψε ότι προοριζόταν για την Jennifer Lopez. Ο Ολλανδός παραγωγός Arjen Thonen έγραψε το τραγούδι έχοντας στο νου του την παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα, ωστόσο η τραγουδίστρια δεν απάντησε ποτέ και έτσι το SloMo βρέθηκε να ακούγεται στην Eurovision.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours