Μαρίνα Σπανού Η Αθήνα ξενυχτά…ANODOS Live Stage Σάββατο 21 Μαΐου

1 min read
Η Μαρίνα Σπανού έγινε γνωστή ως viral φαινόμενο το καλοκαίρι του ’20, μέσα στην καραντίνα, όταν ξεκίνησε να τραγουδά με την κιθάρα της στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, συγκεντρώνοντας γρήγορα ένα κοινό που όλο και μεγάλωνε, ακούγοντας την να τραγουδά για τις αστικές της ερωτικές ιστορίες.

Το καλοκαίρι του 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «Κι Αν Ποτέ Μαραθεί», που έχει ξεχωρίσει με τη φρεσκάδα του και την βαθιά αγάπη του για τις γειτονιές της Αθήνας, στις οποίες είναι αφιερωμένο. 
Ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας και τώρα η 19χρονη Μαρίνα Σπανού έρχεται στο Anodos live stage, το Σάββατο 21 Μαίου.

Θα ακούσουμε τα κομμάτια του πρώτου της δίσκου αλλά και το καινούργιο της single «Γιασεμί» που κυκλοφορεί τον Μάιο του 2022 μαζί με το βίντεο κλιπ του τραγουδιού. 

Το «Γιασεμί» της Μαρίνας μιλά για μια γάτα, δύο ζευγάρια μάτια και μια μουσική που ξεθώριασε σε ένα σαλόνι. 

Το Σάββατο 21 Μαΐου, οι μπύρες παγώνουν, τα μαλλιά λικνίζονται, τα χέρια σμίγουν, η Αθήνα ξενυχτά.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Σπανός Info:Μαρίνα Σπανού – Η Αθήνα ξενυχτά…Ημέρα: Σάββατο 21 Μαΐου 2022Έναρξη: 21:00 – Προσέλευση: 19:30Τόπος: ANODOS Live Stage, Πειραιώς 183, Αθήνα.Εταιρία παραγωγής: TMR Entertainment groupΕισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).Τα εισιτήρια χωρίζονται σε δυο κατηγορίες:1. Standing Area: 12€ για άτομα σε stands ή όρθια.2. Table Area: 14€ για άτομα που αγοράζουν θέση σε τραπέζι, σας ενημερώνουμε ότι το πλάνο των τραπεζιών είναι όπως ακριβός στον χώρο. Σε περίπτωση που θέλετε να κάτσετε μονοί σας στο τραπέζι θα πρέπει να αγοράσετε τα εισιτήρια για ολόκληρο το τραπέζι.Link προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/music/lunarsessions/athina/marinaspanou/Πληροφορίες: Τηλ.: 2114185217Η ΑΝΟΔΟΣ έχει διαμορφωθεί για τη συγκεκριμένη παράσταση προκειμένου να είναι ισότιμη η πρόσβαση και η χρήση των υπηρεσιών και των αναγκαίων χώρων από όλους τους ανθρώπους. Στο εξωτερικό του χώρου και στα πλάγια (Οδός Πάλλαντος) διατίθενται θέσεις στάθμευσης για αναπηρικά οχήματα. Σας παρακαλούμε ενημερώστε μας για την κράτηση θέσης στάθμευσης στο hi@tmrgoc.com / +30 21 1418 5217. Follow TMR Entertainment Group on: site | Facebook | Instagram 

About Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours